Emilia Eriksson 17 år, grattis!


Bra!

Det finns en person som jag har stor respekt för, eller de är mer än bara en person. Flera tusen personer är i samma sits som henne. För några år sedan kallades Jenny för Martin. Vilken stark person. Länkar till bloggen för att fler ska kunna förstå och acceptera hur det faktiskt ser ut. Förresten är det något fel när jag länkar till saker, det syns alltså inte. Men här --> http://jennyrietschel.blogg.se/

livet på en pinne

Känner mig rätt tillfreds med livet just nu måste jag säga, vore dumt att klaga. Fast efter en vecka ute på Nikkis altan är de rätt oskönt när föräldrarna kommer hem. Fast å andra sidan så drar dom igen i veckan, så lär bli en och en annan grill/taco kväll. Förresten misslyckades vi med all mat vi lagade, vi får skärpa till oss. Idag satt vi på gräset med några killar som kom förbi i farten och ville slå sig ner vid våran picknick, som va rätt romantiskt. Förutom att stället vi satt på va rätt grått, vi skulle klippa solnedgången vid havet men de blev en gräsplätt nedanför backen. Häromdagen såg jag harry potter, känns som att en del av barndomen är över. Har sett alla filmer nu i veckan också, vill typ se dom igen. Någon som vill komma på pottermaraton så visst. Har inga mer planer just nu förutom att hänga på Nikkis altan, Arvid kommer till mig och om exakt en vecka idag så åker jag utomlands! Turkiet, lär bli fett.

Blandade bilder från Hannahs kamera under peace&love


Blandade bilder från Hannahs kamera under peace&love


Be stupid.


Take me to love


Hi blog, i missed you.


-Du

Vid protesfabrikens stängsel la du din hand på min axel, och sa att livet var något enkelt. Men jag kunde inte hålla med dig. På en betonglagd äng stod vi, du bad mig ta kärlek lätt som en vind. Men jag var så ung och dumdristig, och tårar rann ner för min kind. För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar, och vem vet hur länge vi har varandra? I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet, mötte jag min kärlek.

Stod och log, grät och skrek i två timmar, två timmar av kärlek.

Hej min fula och tråkiga blogg som typ ekar. Jag har varit på peace&love i en vecka och jag är typ en ny människa, jag är lyckligare än någonsin. Har haft det helt jävla underbart med mina tjejer och sen med dig. Har tittat på grymma artister, sett min kompis blivit full för första gången, ätit god mat, träffat huuuur många människor som helst. Det bästa av allt var du, håkan hellström. Stod och log, grät och skrek i två timmar, två timmar av kärlek.

RSS 2.0