Fint

Det var fint att träna barnen idag, jag fick en otrolig glädje när jag kommit från en halv stressig dag i skolan. Hade möte med min rektor osv idag om min studiesituation och det ser lovande ut trots att jag varit så skoltrött och struntat i de mesta. Imorgon ska jag på möte med företaget som jag bokat vår studentskiva på och få information, på onsdag är det öppet hus och då ska jag stå med mitt företag och sälja produkter. På fredag är det mässa som gäller där jag ska kolla på utbildningar i framtiden. I helgen ska jag, Fredrik och Birk hänga runt i stan. Kommer bli as mysigt, vi ska julhandla och kanske hinna gå på museeum. Nikki reser bort till Dubai i över några dagar, kommer sakna henne men har en liten önskelista som hon ska få från Victoria's secret. Kul jööö!


Första ljuset är tänt

weäää, va jag är trött helt stört alltså. efter en helg med fest och sen varje söndag gå upp tidigt och träna i fyra timmar med ungarna tar på krafterna och nu ligger jag som en man ut över hela sängen (sjukt oseixgt) och fokuserar på att typ andas. Juniorerna/miniorerna är sjukt duktiga när det väl vill och man ser verkligen vilka som försöker och att dom kommer bli feta cheerleaders. Miniminiorerna är så söta att man vill ta hem alla och gosa med dom. Imorgon är det träning igen men jag börjar kl ett så jag får sova ut så att jag orkar ändå. Förresten tycker jag att arga snickaren är en jäkligt oskön typ.

hellooooo


Uf företag

sitter med mitt uf företag nu och skriver det sista på vår affärsplan, i veckan är det mycket som ska bli gjort. orkar inte. blä.

Ulrik på klubben

hallå jag måste bara berätta om gårdagen, hur jävla nice de var på ulrik. jag kommer snart att bli som hans 14 åriga fans känns de som, jag dras lite åt det hållet när jag pratar med honom eller får ögonkontakt. de liksom bränner till lite i hjärtat på ett mysigt sätt. nej men nu får jag väl ändå lägga av. men de var kul på ulrik igår, en väldigt kall kö från 10-19 men det var det värt där inne. och jag har världens bästa kille som kommer och hämtar mina och nikkis grejer å ställer upp så fint. nu sitter jag å väntar på honom. imorgon börjar skolan igen, ångest.

Hej på dig! (pek)


Jag å finisen


Tack mix megapol

idag var allt så fint, jag var hos mix megapol och gled runt ett tag innan det var dags för mig att få en privatspelning från ulrik. det var jag och några få till som hade vunnit, vi fick lyssna på bra musik, äta lite tilltugg och prata med grabben ett tag. han var super söt och sa, "ses på lördag" för de gör vi ju. som jag längtat.

kärlek är töntigt

jag blir aldrig kär, då menar jag verkligen aldrig. jag har någon spärr i huvudet som säger att killar är äckliga, utnyttjande och fula. men nu, jag vet inte vad som har hänt med mig. jag är världens töntigaste person, jag saknar någon efter en dag utan honom. vad är det för töntig grej? och han är lika töntig han. när vi pratar med varandra så pratar vi 50% om att vi saknar varandra, och när vart hur vi ska ses. va är grejen? jag känner mig ju förfan löjlig. men samtidigt så jävla glad. att han gör mig så glad, och att han är min. att de är vi.

Pancakes, långkjol, nagelfil och pojkvän!


The end's not near


WEHÅÅÅÅ

Hej på er! Idag hände värsta grejen, hör på det här. Igår skrev jag upp mig om att få gå på en spelning som ulrik ska ha på torsdag i mix megapol studion, även fast de är sjukt svårt när ulrik har tusen stockholmsfans och studion rymmer max 10 pers. Men jag skrev i alla fall upp mig, idag ringer det på min telefon. "Hej emilia, du ska få komma till oss och träffa ulrik" gissa om jag är glad eller. Wehååååååå!

Stolt

Som ni vet så är jag tränare för tre träningslag i cheerleading. Hade typ den bästa programträningen med mina minior och junior tjejer idag, dom lär sig så himla snabbt och till juluppvisningen har vi något bra att visa! Imorgon är det träning igen, wehåååå

Det finns en vän som slår alla


Glad

hej världen, jag är kär i birk radbäck.

Grattis, du är bäst.

Amen hur nice är inte livet just nu då? Igår var jag och bästis i stan och var på museum, något som typ bara vi kan göra. Var på ett grevepalats som var jävligt fett, vi gick bara runt å gapade och spelade även lite rollspel där inne. Nikki var en grevinna, as fränt. Efter de drog vi runt oss på stan ett tag, det var ganska länge sen som vi verkligen gick runt där. Vi brukar åka in för syften men efter museet så gled vi bara runt och hittade någon lång svart harrypotterkappa/kofta/tröja som var as fet. Vi båda köpte den. Efter de drog vi iväg till ett kina place som hade gör god mat, helt otroligt va illa man mådde när man gick där ifrån. Men det var soft. Vet ni? Idag fyller den bästa människan på jorden år, nämligen min mamma. Imorse uppvaktade jag henne med ett litet brev, sen blev de sång per telefon och sen nu har hon fått paket och massa kramar. Har nog aldrig varit såhär trött idag, gick och la mig kl halv sex när pappa gick upp för att dra till jobbet. Hatar å vara kär ibland. Häj.

Höstlov

åh hade värsta kul med Denice och Emilia idag, på lördag ska jag å Denice gå uuuuut! De blir as fett, förresten så är det sjukt nice med lov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0