fet kul lista

Är du i ett förhållande? Noooope

Har du kysst någon idag? Ja

När går gränsen vid otrohet? När ens pojkvän pratar med en annan tjej på ett sätt som vi gjorde när vi hittade varandra. Självklart fysiska things också

Är du romantisk? Hahaha nej

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Rolig, snäll, omtänksam, possitiv, brunt hår, bruna ögon, snygg stil, skratta ofta, gå från oseriös till seriös på en sekund, inte sura för små saker och någon man kan ha tillit för.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Jag har varit i mitt tidigare förhållande, as jobbig. Men jag skulle nog säga, rätt rolig, mysig och äh..

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man har kul!

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Nej, borde jag prova?

Har du lekt med någons känslor? Ja de har jag nog gjort ja, sorry.

Hur många har du varit ihop med? Två seriösa

Länge höll ditt längsta förhållande? Ett och ett halvt år ca.

Hur länge var ditt kortaste? Men gud, två tre månader med typ teodor när man va liten.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande men jag letar inte efter något.

Är du en bra pojk/flickvän? Till och från, har man någon man matchar med så är man ju bra. Jag tror inte man är på ett speciellt sätt i alla förhållanden utan man formas efter sin partner.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Vadå har du mest blivit, vem har gjort den här listan? Jävla tönt. Både och!

När du vill ha någon, vad gör du? Förför med mina kyssar (loooool)

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Asså dejta är inte riktigt min grej, va gör man på dejter? Jag menar, de är väl bara som att träffas fast man försöker hitta något? Eller? Egentligen skit löljligt. Men man kan hänga, gunga, picknicka, gå i skogen, springa vårruset, leta i en park efter ett fyrklöver, hångla bakom hissen i nacka forum (hahahaha nikki, du fattar) annars kan man ju bara softa hemma å käka chirre typ.

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Grina, sätta på coffee and cigarettes och ta mig vidare.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Om jag hittar en man som ser ut som en gud, har gett mig ett fint barn och han vill ge mig ett bröllop så varför inte.

Vill du ha barn? Ja, vill ha nu på momangen men mamma sa att jag skulle bli flyttad till en friggebod ute på tomten så blev rätt otaggad. Känns inte allt för soft. Men så fort jag har jobb och lägenhet ska jag föda dig mitt lilla barn.

Blir du lätt kär? Jag börjar lätt gilla folk, men jag börjar nästan aldrig älska någon.

Vad faller du för? Någon med bruna ögon. Fast jag skulle falla rätt hårt om chuck bass ville leta fyrklöver i parken.

Vad är det mest avtändande du vet? Överklasstil, vitabyxor, shortor, fula kläder typ, dålig hy, korta, fula röster, när någon inte har något intresse (som bara festar på helgerna typ), folk som är för på och för svåra.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Jag tycker att de är jätte viktigt att ha något gemensamt, de behöver inte vara att båda går på fotboll eller att man ska ha samma favorit mat. Men att ha en humor och ett sätt att tänka är det viktigaste i ett förhållande, sen kan han vara hur jävla olik som helst. Mottsatser dras till varandra.

Har du en “utseendetyp” hos killar? Tror ingen har missat de, fina ögon helst bruna, långa, lätta bli bruna och har fina kläder.

Vad tycker du om one night stands? De är väl niiiiice.

Är kärlek allt i livet? Kärlek till sin älskade, sin familj, sina vänner och sina intressen är allt i livet.


28.05.2011

hej läsare, har haft en härlig gårdag hemma hos Hannah i barkaby, ända dit tog jag och Nikki oss igår. De va en bra bit men det var super kul. Kom hem idag vid tolv och har sovit sen dess, ska lägga mig nu igen och tagga inför imorgon. Imorgon är det våruppvisning. weeeeeeee

Free as can be (cam nörden)


Förlåt

hänger mycket på grönans gratis spelningar, det gillas starkt. Alltid samma sköna folk, fint väder mm. Förlåt för att jag nästan aldrig bloggar längre, men skolan gör mig galen. Försöker få mitt liv bra i all stress. Så förlåt läsare. Jag är ändå glad att ni tittar in varje dag ändå. Imorgon ska jag gå modell, då får ni bilder och titta på. Kraum

Tjejer på gröna lund!


We don't waste no precious time

Igår fyllde amos år, det firade vi. Jag hade bakat kärleksmums till honom, haha. blev en kul kväll. De går ju rykten att jorden skulle gå under idag, men de känns inte som att de hände va. Soft. Så idag ska jag plugga sen ikväll kanske man träffar några och grillar eller chillar. Livet känns rätt fett just nu. De börjar bli bättre. Vi slösar ingen dyrbar tid.

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nuinte världens finaste bild, men har linser på mig!!


Last night

Hej mina vänner. Igår var jag och såg Johnossi vilket var as fett!!


Jag och Amos gifter oss bakom himlens portar på djurgården, vackert. Detta innan vi sedan gifter Johan och Julia.


Prommenad från grönan till stan, Amos och Johan byter jackor. As fult amos.....

Kör lite cheerleading på plattan, lite ojämt och vinglit men de var fett!


Great!

tjo friends! har precis redovisat och de gick aaaaas bra, fan va feeeeeeetttt! så jävla nice livet är när de först visar sig att man har ig för att man inte har lämnat in en uppgift sen så hittar läraren uppgiften. yeyeye, nu ska jag plugga lite mer historia med kalle som alltid sitter med mig på min håltimme. förresten, skulle ha linser idag men wtf va svårt de var å sätta in, får panik ju. idag är det loppis i skolan, ska skänka lite kläder. va annars? en vas kanske. sen ska jag hem till alexandra som fyller år idag, GRATTIS! sen så kommer jag hem på kvällen å lär ju hänga med nikki ett tag.

Love you

jag vill ha dig tillbaka, jag ska försöka få dig tillbaka.

Plugga på en måndag när solen skiner tills kl nio på kvällen

Lägg av vad livet blir segt såfort det blir måndag. orkar inte med att typ deppa mig igenom livet längre. Fast gladare blir jag faktiskt av solen. Idag var de apvarmt ute och jag hängde med my love ute på stan. Solade också, är helt galet röd. Hellre blek än röd men vad ska jag göra. De som är ännu mer depp är att jag ... *trumvirvel* pluggar. De var typ fett länge sen jag pluggade, som frisör pluggar man inte mycket. Men idag gör jag det, och hela veckan framöver då en ganska roligt svenska uppgift ska in på fredag. Put on my nerd brills typ. Ps. jag har köpt bruna linser. WOOP

African Safari


Har nya shorts från gina!


I HAVE THE KEY TO WONDERLAND

Hej på er! Jag har inte bloggat på jätte länge pga att jag inte har haft någon tid till det helt enkelt. I veckan har jag pluggat, tränat och hängt med kompisar. Och på kvällarna slocknar jag jätte fort. I fredags var jag "ledig" jag skulle inte vara de egentligen, jag kom till skolan vid halv nio som vanligt men sen har jag ingen lektion fram till kl elva, och jag har ändå ingen dator med mig så jag sjukanmälde mig och åkte till Nikkis skola och hälsade på, hade lite engelska och matte lektion sådär, som jag annars inte ens läser. Sen åkte jag till Falun senare på dagen och hälsade på Hannah, vi såg på scre4m och de var bara en ensam tjej till på bion. Fett läskigt. Sen åkte jag hem igår kväll för att hon skulle på lagmiddag så jag kunde inte vara kvar, kunde åkt till mormor men jag åkte hem igår istället. Nikki mötte mig på centralen. Fett gullig tjej. Så idag är planerna att sola och träna med mina tjejer!

The flower girl


Yesterday


Gone in the morning


RSS 2.0