Quit you.

I gave up coffee and cigarettes, I hate to say it hasn’t helped me yet. I thought my problems would just dissipate and all my pain would be in yesterday. I poured my booze all down the kitchen drain, and watched my bad habits get flushed away. I thought that that would keep my head on straight, and all my pain would be in yesterday. I thought that if I didn’t go and play, the sadness would get bored and go away. I thought that if I didn’t go astray that all my pain would be in yesterday. I sold my guitar and my piano I thought that it was these that kept me low, I thought if only I could try and change, that all my pain would be in yesterday. But it’s true, I’m still blue. But I finally know what to do, I must quit you.

My days

Jag kan inte säga att jag har en blogg till folk när jag aldrig bloggar, så ni som är kvar här och går in på min blogg får väl stanna kvar, trots att jag inte tänker fylla era krav. De kanske kommer några bilder då och då, en text ibland för att jag ska minnas mina dagar. De är faktiskt riktigt kul att gå bak i arkivet och se vad man har gjort.

Livet känns så jävla bra just nu, kan inte ens förklara hur glad jag är. Men jag kan lova alla att jag aldrig varit såhär lycklig. Jag har inte varit hemma en enda dag sen sommarlovet, jag är ute och har as kul. Hänger i parker, sover i stan, är ute tills de blir morgon, festar, är ute på krogen. Igår hängde jag med Nikki å några killar, vi hade fransk kväll. Sen på kvällen blev de annorlunda än vad jag tänkt mig men jag hade väl de helt ok ändå! Kollade nyss på Victoria's Secret, jag är helt stum. Vill typ sminka mig och locka håret, försöka bli lite snygg, men de där går aldrig att nå. Herregud.

life is short, live it. Love is rare, grab it. Anger is bad, dump it. Fear is aweful, face it. Memories are sweet, cherish it.


Girls can survive without a boyfriend, but they can't survive without a best friend.


What a Wonderful Place


Would you sit next me and just forget the world?


Ni är sämst

om jag ska vara ärlig så har jag världens sämsta läsare. Jag bloggar inte förens jag får peppande kommentarer, på riktigt. Och jag lovar att jag har ett par bilder i kameran som ni vill se. Vi hörs när ni bestämmer, tråkmånsar

Packlista - festival

Om några dagar så ska jag och mina vänner ta oss till Borlänge och Dalarna för att hänga på Peace&Love i en vecka! Tänk på att denna lista är anpassad efter en lättare camping, alltså ingår inte gasolkök, tändare MM. När man åker två kan man alltid gå igenom packningen tillsammans för att se om det är något som man kan ta bort från listan, de är tx onödigt att ha med två styckten tandkrämer, hudkrämer, kapsylöppnare. Så det är smart att gå igenom innan för att få så lite packning som möjligt.

Till tältet
Tält, sovsäck, liggunderlag, pressänning, hink, kudde, filt

Kläder
5 överdelar, 2 underdelar, 7 underkläder, bikini, hatt/mössa, 2 varmare tröjor, sovtröja, mjukisbyxor ev leggnings. (Folk som älskar kläder, tar lätt med för mycket som vilket bara blir onödig packning. (Tänk ut olika outfits innan)

Hygien
Tandborste, tandkräm, deoderant, torrschampo, parfym, rakhyvel, smink, våtservetter (till att ta bort smink), handsprit, våtservätter för kropp, spegel, pincett, tamponger, toalettpapper, hudkräm, kroppstvål, schampo, balsam (detta i små reseförpackningar)

Övrigt
Biljett, Ipren, p-piller, kondomer, mobil, mobilladdare, handuk, solskyddsfaktor, solglasögon, plastkassar, öronproppar, hänglås, kamera, plånbok, vattenflaska, kapsylöppnare, paraply, silvertejp, dricka, plattång (kommer ha möjligheten att åka till mormor och ducha), ett glatt humör!

Summer days in style emilia


It was a good, sunny day.


Några bilder från Dianas kamera


GOLD AND MVP


I am proud

 


Most valuable performance


Jag har 19 systrar - twisters cheer elite

I fredags åkte jag till malmö med ett lag för att tävla rm, vi hade inställningen att ha så kul som möjligt och få så bra placering som de bara gick. Igår stod jag på mattan och hade den bästa stunden i mitt liv, igår tog vi hem guldet och mvp (most valuble performance). Jag är fortfarande helt stum. Nio lag i våran klass och vi var bäst, bäst på hela tävlingen. Jag har aldrig varit såhär stolt och lycklig. Jag har aldrig gråtit 15 gånger av lycka på en dag. GULD!!!!!

RSS 2.0