2011

nu börjar 2011 närma sig till sitt slut och jag är rädd måste jag säga, jag har aldrig haft ett bättre år. Året började med allt jag gjorde slut med gamla vanor och stängde ute gamalt folk och tog in nya härliga vänner. Började med att åka till Thailand med bästa vän och de var där allt började, i år har vi haft vårat år! Aldrig haft så kul som jag hade den här sommaren med mina bästa vänner. Sen träffa ja mitt livs kärlek. Jag hoppas mina vänner hänger kvar med mig och gör 2012 till ännu bättre! Jag älskar er!

Varje gång du möter min blick - kent

KENT TILL PEACE AND LOVE 2012, TROR JAG DÖR AV LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexandra Horgen


Nikki 18 år.

i fredags fyllde min andra hälft år, det firades med tårta, skumpa, middag, dans hela natten. riktigt kul, nu väntas alla kommande helger vara fyllda av party.

En kille ja tycker om en del


En vecka till juluppvisning

om exakt en vecka är det juluppvisning och de kommer gå så himla bra för mina tjejer, längtar sååå mycket!

Jaaaarå

igår kom nikki hem och det innebär att det bara är två dagar kvar till den stora dagen är här, tills min bästa vän fyller 18 år och äntligen får komma ut i livet och dela allt med oss andra (hehe) ska bli så jäääääävla fett! förresten var hon så gullig å hade köpt VS mist till mig, hihi.

En vecka senare

skriver nu en vecka senare då på andra advent att jag saknar nikki som är i dubai och jag vill att hon ska komma hem mer än annat just nu. de är svårt att vara utan sin bästa kompis i mer än någon dag bara. i helgen så har jag bara hängt med birk och vi var på museum å så med fredrik. var kul, idag var jag på möte med föreningen kl nio så jag och birk somnade kl tio igår, värsta gamlingarna vi är. förresten vill jag säga att jag såg riktiga cheerleaders på mattan idag. jätte kul när tjejerna utvecklas, finisar!

RSS 2.0